Genieten op de Veluwe!

Aan de voet van de Veluwe kunt u verblijven in een twee persoons recreatiewoning. U kunt zich heerlijk onthaasten en wakker worden onder het geluid van de vogeltjes. Het Natuurhuisje is een Bed en Kitchen en bevindt zich op het erf van de eigenaren  Kees en Mirjam waar u genoeg privacy heeft.

Faciliteiten

Het huis heeft een eigen parkeerplaats, eigen entree, en is voorzien van een ruime lichte leefruimte. Een complete keuken. Een slaapkamer met een heerlijk ruim bed (180×200) en een wastafel. Douche met toilet. Rondom het huisje is een tuin voorzien van meubilair en zijn er volop vogels en soms de eekhoorn te zien. Het houten tuinhuis biedt onderdak aan uw eventueel meegebrachte fietsen. (Stroom aanwezig) Verder is aanwezig: Opgemaakte bedden, Keuken- en Badlinnen. Inductiekookplaat, Koel/Vriescombinatie, Combimagnetron, Vaatwasser, Waterkoker, Koffiezetapparaat (filter en Nespresso) Wifi (gratis) en Televisie. 

Huisdieren en roken is helaas niet toegestaan.

Service

Bij aankomst is uw bed al opgemaakt en wordt u al begroet door de vogels in de tuin. Voor extra comfort bieden wij aan om op zondag gebruik te maken van een ‘late’  check out. U kunt bij uw reservering aangeven of u hier gebruik van wilt maken. 

Uw verblijf

Binnen

Buiten

In de achtertuin

Wakker worden midden in de natuur! Geniet van de levendige tuin van               ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. 

Wat te doen?

Fietsen

Tientallen kilometers fietspaden liggen voor u klaar om te ontdekken.

Wandelen

Kies één van de vele mogelijkheden! Wandelen naar de Goudsberg, De Koepel of het Middelpunt van Nederland. Het kan allemaal!

(uit) Eten

Maak gebruik van de eigen keuken of ga lekker uit eten bij één van de vele restaurants in de omgeving.

Locatie

Het Gewei – Boslaan 83 6741 KD Lunteren